Nieuwjaarsreceptie 2019

Bij het begin van deze heel geslaagde receptie verwelkomden voorzitter Maurice Deseyn en bestuurslid Agnes Viaene alle aanwezigen. Fiere voorzitter Maurice deelde ons mee dat de club momenteel 146 leden telt. Na de nieuwjaarswensen werden 11 sportlaureaten gehuldigd omwille van hun 5 jaar lid zijn van de JOGGINGPLUSCLUB. Elke laureaat kreeg een bos bloemen, een fles wijn en een fotokader. Die fotokader was een creatieve fotocollage. Elk jaar zorgt Etienne Vantomme voor dit leuk geschenk.
De laureaten : 3 KOPPELTJES nl. Dirk Decock-Jenny Vanhove, Patrick Vermoere-Nadine Vanherreweghe, Rino Dubois-Greet Deryckere  ; 4 DAMES nl. Ann Glorie, Brigitte Verroken, Greta Deleersnyder en Liane Deprost ; 1 HEER nl. Johan Speleers
Tot slot richtte voorzitter Maurice nog een dankwoordje tot alle medewerkers : de leden van de werkgroep receptie, filmregisseur Remi Vandekerckhove, Etienne Vantomme voor de creatie fotokaders en alle fotografen. Als toetje zette bestuurslid Agnes stichter en voorzitter van de club Maurice Deseyn nog eens speciaal in de bloemetjes omwille van zijn tomeloze inzet het gehele jaar door. De jaarlijkse film van regisseur Remi Vandekerckhove viel bij iedereen geweldig in de smaak en daarna konden we genietend van de fijne broodjes gezellig bijpraten met een passend drankje.

Tekst en foto's : Stefaan Archie


Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Agnes Viaene | Antwoord 24.01.2019 09:01

héél mooi samengevat en ook prachtige foto's , dank je wel Remi en Stefaan !!!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

14.03 | 10:32

Ik weet het, het is Marie-Ann

...
10.03 | 12:28

Etienne en Lydie Wat een mooi levensverhaal van doorzetting en inzet in moeilijke jaren. Proficiat en nog veel mooie jaren met de familie en onze J+
Maurice

...
03.03 | 11:58

Beste Etienne en Lydie, heb nu "eindelijk" ook alles gelezen en bekeken.Mooie reportage en dito foto's of hoe je nog wat kan bijleren van een vertrouwd iemand.

...
01.03 | 12:32

Proficiat Lydie en Etienne
met de geslaagde reportage. Bij deze hebben we nog een mooie herinnering aan het plezante feest van jullie gouden jubileum.

...
Je vindt deze pagina leuk